Μαρία Κωνσταντίνου

Έχω ενθουσιαστεί με την ποιότητα σε σχέση με τις τιμές τους. Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη με τους πίνακες Studio House. Ωραίοι χρωματισμοί, ζωντανά χρώματα, και σχέδια που μπορούν να δέσουν σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ενθουσιάζονται όλοι όσοι έρχονται σπίτι μου και βλέπουν τα προϊόντα από Studio House. Συστήνω ανεπιφύλακτα το Studio House εάν θέλετε μοναδικότητα και ποιότητα στο σπίτι σας σε καλές τιμές.

Πόλα Μορφάκη

Αγαπητο Studio House. Θελω να σας ευχαριστήσω. Πρώτο για τα είδη που προσφέρετε τα οποία πολλα απο αυτά έψαχνα να βρω στην κυπριακη αγορά αλλα χωρίς επιτυχία μέχρι που τα ανακάλυψα κοντά σας! Επίσης για τις λογικές τιμές και την προθυμία με την οποία το προσωπικό σας εξυπηρετεί τους πελάτες. Ειμαι σιγουρη οτι θα σας επισκεφθώ και παλι, πολύ σύντομα!!

Γρηγόρης Σταύρου

Είχα περάσει πρώτη φορά από το STUDIO HOUSE, για να πάρω ένα απλό κάλαθο κουζίνας. Εκεί προς μεγάλη μου έκπληξη είδα εξοπλισμό και εργαλεία κουζίνας και πολλά άλλα που δεν περίμενα. Πέρα από την φανταστική εξυπηρέτηση, βρήκα τα πάντα, από μαχαίρια τυριών, κανάτες κρασιού, μικρό-εργαλεία κουζίνας για οικιακή, αλλά και επαγγελματική χρήση. Ομολογώ ότι ποτέ δεν έχω ξαναδεί, τόσα πολλά είδη για αυτό τον σκοπό, κάτω από μια στέγη. Ότι και να ζητάτε από αυτά τα είδη, πιστεύω μια επίσκεψη, θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!